ENTRY ABOUT LINKS STUFFS +FOLLOW NEWER OLDER BACK

Nak pindah blog lain~
Assalamualaikum...Yang darjah enam tu dah ready for UPSR minggu depan??Kalau belum tu,baik ulangkaji cepat-cepar if korang nak rembat 5A..Sementara itu,aku nak umumkan aku akan pindahkan blog ni ke akaun lain sebab aku dah tak ingat password akaun aku ni..So,selepas habis GA yang aku ikuti aku akan tukar dan tengoklah aku akan update URL blog baru aku..Insha Allah kalau ebook aku ni kena re-format,aku akan cepat2 buat blog baru..InshaAllah...Assalamualaikum..

0 comment[s] | Fly!

TAMAT PRE-UPKK
Assalamualaikum...Alhamdulillah,sekarang ni aku dah habis PRE-UPKK yang dijalankan dalam tempoh 5 hari iaitu AHAD,ISNIN,SELASa,RABU dan KHAMIS..Sekaranang ni aku tunggu exam UPKK,Sumatif 5 dan 6...Dalam senang soalan yang diberi ada yang susah juga yer kawan-kawan...Tak semua orang boleh jawab soalan tersebut dan aku pun ada juga tak boleh menjawabnya..InshaAllah aku akan mendapat 8A dalam UPKK dan 5A dalam UPSR pada tahun depan..Okaylah aku nak ronda-ronda GOOGLE sebab dah  hari tak bukak..Assalamualaikum.. ^_^

3 comment[s] | Fly!